Weekday Ramadhan Voucher

Sale price Price RM39.90 MYR Regular price RM45.90 MYR

Venue: Plaza Metro Kajang Level 4

Time: 6:30PM - 9:30PM

Date: 8/5/19 - 2/6/19

Why us?

👶 Makan dengan PERCUMA, untuk kanak - kanak berumur 5 tahun dan ke bawah!
.
🎂 Potongan 50% untuk diri anda, yang meraikan hari lahir pada hari yang sama anda datang berbuka di tempat kami. Happy Birthday! 
.
🥳 Yang merancang untuk event berbuka puasa bersama rakan pejabat, reunion sekolah, gathering geng kolej dan seangkatannya, Kami tawarkan harga RM 399 untuk 10 pax! Jangan lupa dapatkan Voucher FREE untuk kunjungan akan datang, dengan setiap pembelian 10 pax tu. wow sangat, kan! 
.
Di sini, kami cuba kembalikan nostalgia lama dengan menu menu masa dulu!!! Kami ada 8 buah pelbagai Gerai Untuk diterjah.

🍱 Gerai Nasi Lemak Champion! (wajib cuba ni sebab sepanjang bulan puasa tak jumpa "street" nasi lemak siang hari kan. 😜😜) 
.
🥟 Gerai Kuih muih tradisional, Apam johol, Kuih Bronok (Ha.. mesti ramai tak ingat kuih ni macam mana), Talam nyonya , Aiskrim Malaysia! Ais kepal dan banyak lagi!
.
🍹 Gerai Pelbagai jenis pilihan air, pembuka rasa semasa berbuka. Yang wajib dan perlu rasa adalah teh tarik kami! Rasa2 kalau nak tapau, bawa siap siap botol air ya, jangan pinjam botol susu anak pula nanti. 😅
.
🥣 Gerai aneka Bubur / noodles
.
..... dan banyak menu lain nak cerita.Nasi minyak, nasi putih lauk kampung, kerabu, fuhh! kalau baca menu masa bulan puasa ni leleh ayaq lioq kan! Kami sangat sarankan anda untuk Buat tempahan awal,lebih jimat poket.

Facilities yang kami tawarkan:-
.
🌬️ Dewan yang berhawa dingin, Kira dapat mood berbuka ala hotel lah kan haha!
. 
🚗 parkir luas, dan mudah untuk drop off ibu ayah, atau yang tak larat jalan jauh tu, terus saja drive kereta naik di tingkat 4
.
👴 Mesra OKU, Lantai tak banyak split level, Tidak berapa jauh dari drop off area. Kami ada parking OKU juga tau! Dekat sangat dengan pintu dewan, tak sempat nak berpeluh kalau berjalan kaki 
.
🕌 Surau, Plaza Metro Kajang ada sediakan di tingkat 4 dan juga di dalam dewan (limited)
.
🎪 Kids area - mudah anak anak bermain di situ tak menggangu ibu ayah nak berbuka. Dulu, masa kecil2 mak kata siapa tak puasa tak boleh makan semeja! 😅😅😅😅 kena duduk jauh jauh dari orang nak berbuka hihi. Tapi kami sediakan ruang untuk anak2 bermain. Best, kan! 
.
💐🎂 Tempat dan ruang yang luas dan selesa untuk ber-gathering, Reunion Berbuka, Meraikan staff atau agen.